CB500 jest widocznie mniejsze od swojego nastepcy CBF500 (gabaryty takie same jak CBF600)
wiesz, dość ważnym czynnikiem dla mnie jest wysokość siedzenia - żeby nie jeździć w kucki
a ona z tego co widzę chyba we wszystkich tych nakedach jest z grubsza rzecz biorąc taka sama, zobaczymy.
Posiadam oktawie 19TDI z silnikiem AGR . Sama gasnie podczas jazdy żeby ją zapalić to musowo kręcić pare razy kluczykiem bo świece nie chcą się zapalić .Co to może być , może miał ktoś taki problem. proszę o pomoc.
Posiadam oktawie 19TDI z silnikiem AGR . Sama gasnie podczas jazdy żeby ją zapalić to musowo kręcić pare razy kluczykiem bo świece nie chcą się zapalić .Co to może być , może miał ktoś taki problem. proszę o pomoc.
Filtr paliwa jest po wymianie zrobione na nim 10 000 . Wycieku też nie ma. SLAVI co to jest ten przekażnik 109 i gdzie się znajduje.
Świece się nie zapalają jak jest ciepły ale to nie jest częste , trzeba przekręcić parę razy kluczykiem.
Przekaźnik znajduje sie pod kierownicą, nad pedałami o ile dobrze pamiętam, tez to miałem w Swojej. Gasła podczas jazdy, wymieniłem na nowy i wszystko gra.
Miałem taki sam problem (na światłach też gasła bestia), po podpięciu VAGa okazało się że czujnik położenia wału klęknął.
Komentarz